Nikos_Ikonomopoulos (6978666400) favlos118@gmail. com

H εγγραφή είναι δωρεάν και αυτόματη
Nikos_Ikonomopoulos (6978666400) favlos118@gmail. com

Μοχλευμένο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΜΟ.Χ.Α.) (Κάνε αυτό που θέλεις,αυτό είναι το σύνολο του νόμου)

Η εγγραφή στο forum είναι δωρεάν και αυτόματη

TV

TV - Ν.Οικ.

ΗΧΗΤΙΚΟ

HXHTIKO - Ν.Οικ.

VOTE

Vote-Σε πόσους μήνες θα έχουμε εκλογές ?

Το περιοδικό του ΣΕΔ,Τ.9,AYGOYSTOS 2016

- info Τ.9 ΑΦΙΕΡΩΜΑ:ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ-ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΕΔ

VIDEO

VIDEO -alexander περιγραφή κλειστής

Δημιουργία_Ξανά,υποψηφιότητα Αρκαδία

Δημιουργία_Ξανά,υποψηφιότητα Αρκαδία - Ελεύθερο τόπικ

A- Energy Investments:11-12/5 2015 Divani Caravel

Ομιλία Εγγλέζος-Οικον/λος

Άλμα Ανάπτυξης Θεσσαλονίκη 24/5

Άλμα Ανάπτυξης Θεσσαλονίκη

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΙΚ

Υπόθεση ΜΑΙΚ - Ν.Οικ.

  Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Μοιραστείτε
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 10/11/16, 10:56 pm  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 11/11/16, 12:36 am

  Βλέπω συντονισμένος κ ο Μαυρίδης τόπιασε το θέμα που αναφέρω στο βίντεο με τον τρόπο του

  Πλησιάζει η ώρα ενός νέου κόμματος - έκπληξη

  Στις εκλογές στις ΗΠΑ απέτυχαν οι δημοσκόποι, όπως απέτυχαν και στο δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία, επειδή δεν μπορούν να πιάσουν τον σφυγμό του κόσμου. Είναι πλέον η σειρά της Ευρώπης να βρει τους δικούς της γυρολόγους που θα παίξουν τον… αντισυστημικό τους ρόλο. Στην Ελλάδα, η θέση είναι κενή, καθώς δεν μπορεί να την καλύψει η Χρυσή Αυγή! Η φύση, όμως, αντιπαθεί τα κενά.

  Η εκλογή Τραμπ δημιουργεί ένα ρεύμα. Στη Γαλλία, αυτό θα το εκφράσει η κυρία Λε Πεν. Στη Γερμανία, οι εναλλακτικοί, δεξιότερα της κυρίας Μέρκελ. Στην Ελλάδα της κρίσης, η τάση αυτή δεν είναι ανάγκη να εκφραστεί από ένα ακροδεξιό σχήμα. Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στην ακροδεξιά για να εκφράσει αυτό το παγκόσμιο ρεύμα της αμφισβήτησης απέναντι στην παγκοσμιοποίηση. Δεν μπορεί η Χρυσή Αυγή ή ο Σώρρας να σηκώσουν αυτό το βάρος. Όχι ότι δεν θα πάρουν ψήφους, αλλά αυτό απέχει σημαντικά από το να γίνουν οι κυρίαρχοι στο πολιτικό παιγνίδι.

  Αυτό που ίσως δεν αντιλήφθηκαν έγκαιρα οι δημοσιολόγοι και οι δημοσκόποι στις ΗΠΑ και στη Μεγάλη Βρετανία είναι ότι αυτό που εκφράστηκε ήταν στην πραγματικότητα η αντίδραση, η αγανάκτηση ενάντια στις ελίτ, ενάντια στο σύστημα. Καλώς; Κακώς; Το πώς το χαρακτηρίζουμε εμείς έχει ελάχιστη σημασία στο τέλος. Σημασία έχει ότι συμβαίνει. Επίσης, είναι αστείο να κατηγορεί κανείς από τη μακρινή Ελλάδα που ψήφισε τον Αλέξη και τον Πάνο για ανωριμότητα τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς.

  Είναι άλλο πράγμα να μιλάμε για έναν βαθύ διχασμό στις δύο αυτές κοινωνίες κι άλλο να υποστηρίζουμε ότι εμείς από τον καναπέ μας, οι οπαδοί της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρώπη και οι ψηφοφόροι της Χίλαρι κατέχουμε όλοι μαζί την απόλυτη αλήθεια. Οι άλλοι που έκαναν μία διαφορετική επιλογή θα είχαν κι εκείνοι τους λόγους τους. Κι επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συζητάμε για εκλογικές διαδικασίες. Ο λαός ψήφισε. Όχι κάποια ομάδα αρίστων για λογαριασμό του λαού και ερήμην αυτού.

  Πρόκειται για ένα παγκόσμιο ρεύμα. Για ένα τσουνάμι που θα έρθει και στην Ελλάδα. Οι ψήφοι στον Λεβέντη και στη Χρυσή Αυγή ήταν τα προεόρτια. Μπορούμε να πούμε ότι και η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε έναν βαθμό μία αντισυστημική ψήφος. Στην Ελλάδα δεν έχουμε τις ίδιες προσλαμβάνουσες με τη Γαλλία ή την Ιταλία. Στη Γαλλία υπάρχει η Λεπέν, που εκφράζει εδώ και χρόνια αυτό το «αντισυστημικό». Το έχει «κλειδώσει» για λογαριασμό της άκρας Δεξιάς. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η άκρα Δεξιά δεν είναι τόσο αγαπητή. Αντίθετα, ο κόσμος αγαπάει τους Μεσσίες. Θέλει τον ηγέτη του, τον δικό του Πούτιν.

  Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει αυτό το πρόσωπο στο προσκήνιο. Θα μπορούσε να είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης, αν αποφάσιζε να κατέβει στις εκλογές. Ή ακόμη και ο Νικόλαος, ο γιος του Κωνσταντίνου. Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, αρκεί εκείνη τη στιγμή να εκφράζει την οργή του λαού. Να μην ξεχνάμε ότι στην Ιταλία ο κωμικός Μπέπε Γκρίλο χρειάστηκε μόλις δύο μήνες για να σκαρφαλώσει σε ποσοστά της τάξης του 20%.
  Το ότι δεν έχει εκδηλωθεί ακόμη ο Έλληνας Τραμπ ή ο Έλληνας Μπέπε Γκρίλο, δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει εξαίρεση από αυτήν τη μόδα. Ότι θα εμφανιστεί ο «μεσσίας», είναι κάτι που θα πρέπει να το θεωρούμε βέβαιο. Κι αυτό διότι παρουσιάζεται μία ευκαιρία που περιμένει τον εκλεκτό για να την αρπάξει και να την παντρευτεί. Εκείνο που μπορεί να είναι διαφορετικό στην Ελλάδα είναι να μην υπάρξει μία τόσο μεγάλη αποδοχή του κινήματος της διαμαρτυρίας, επειδή αυτό έχει ήδη εκδηλωθεί πρόωρα σε σχέση με τις άλλες χώρες στις περιπτώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, της Χρυσής Αυγής και του Λεβέντη, δίχως να υπάρξουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τους ψηφοφόρους εκείνους που έκαναν αυτές τις επιλογές. Η ψήφος διαμαρτυρίας δεν έκανε καλύτερη τη ζωή τους και σήμερα αυτό το γνωρίζουν.

  Ο Κυριάκος κερδίζει ψήφους ως εκφραστής της κοινής λογικής. Δεν ξέρουμε αν το μήνυμα του θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση στην κοινωνία αν δεν είχε προηγηθεί στα προηγούμενα χρόνια η απόλυτη τρέλα των ψεκασμένων. Η διαφορά με την υπόλοιπη Ευρώπη είναι ότι ο Μπέπε Γκρίλο έχει ήδη έρθει στην Ελλάδα με μία άλλη μορφή. Ότι ήρθαν οι κωμικοί βοήθησε έναν κόσμο να αντιληφθεί ότι η διαμαρτυρία δεν είναι λύση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί ο… επόμενος! Το αντίθετο, είναι σχεδόν βέβαιο, αφού αυτή είναι η μόδα. Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι τι ποσοστό θα πάρει τελικά και από ποιον. Αν δηλαδή οι «διαμαρτυρόμενοι» θα αυξήσουν ή όχι την επιρροή τους κι αν αυτήν τη διαμαρτυρία θα την εκφράσει ο «νέος» ή αν θα παραμείνει διάσπαρτη σε πολλά κόμματα. Η κάθε απάντηση κρύβει και διαφορετικές πολιτικές εξελίξεις.

  Θανάσης Μαυρίδης


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 11/11/16, 12:41 am

  Να κ η προσέγγιση Κλίντον στο θέμα εκλογής Τσίπρα από τους Έλληνες

  ''όταν ο κόσμος θεωρεί ότι του την έχουν φέρει,απλά θέλει να τον εκπροσωπήσει ο πιο παράφρων στην αίθουσα''

  Με πολύ υποτιμητικό τρόπο αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε πρόσφατη προεκλογική ομιλία του σε ιδιωτική οικία εν όψει των εκλογών των ΗΠΑ, που τελείωσαν χθες.

  Η «Καθημερινή» έφερε στο φως παρασκήνιο από την ομιλία του Κλίντον σε σπίτι υποστηρικτών της συζύγου του στο Ποτόμακ της πολιτείας του Μέριλαντ τον Οκτώβριο του 2015, λίγες μόλις μέρες μετά τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ.

  Ειδικότερα, όταν αναφέρθηκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως «είναι αντίστοιχης προσέγγισης με τον Τζέρεμι Κόρμπιν», για τον οποίο τόνισε ότι «είναι σαν να βγήκαν έξω και να διάλεξαν τον πρώτο τυχόντα στον δρόμο για να ηγηθεί του βρετανικού Εργατικού Κόμματος».

  Ο Κλίντον εξήγησε τη στροφή προς τα αριστερά ως «κάτι που αντανακλά –το ίδιο συνέβη και στις ελληνικές εκλογές– το ότι όταν ο κόσμος θεωρεί ότι του την έχουν φέρει και δεν έχει καμία προσδοκία ότι θα γίνει κάτι, απλά θέλουν να τους εκπροσωπήσει ο πιο παράφρων στην αίθουσα».

  Η αναφορά του Κλίντον, που έλαβε χώρα λίγες εβδομάδες μετά την ατυχή δημόσια εμφάνισή του με τον Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη, έγινε στο πλαίσιο της επικριτικής ανάλυσής του για την οικονομική πολιτική του Μπέρνι Σάντερς. Η λύση για τον Σάντερς, κατά τον Κλίντον, «ήταν απλά να τα πάρουμε από τους εκατομμυριούχους».

  Η απομαγνητοφώνηση της ομιλίας δημοσιεύθηκε από τον ιστότοπο WikiLeaks, στο πλαίσιο του φακέλου των mails του Τζον Ποντέστα, πρώην προσωπάρχη του Μπιλ Κλίντον στον Λευκό Οίκο και νυν προέδρου της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 12/11/16, 05:45 pm

  Σ. Μάνος: Η εθνική ασφάλεια να είναι προτεραιότητα στις συζητήσεις με Ομπάμα
  12 Νοεμβρίου 2016, 14:24


  Το θέμα της εθνικής ασφάλειας θα έπρεπε να είναι το πρώτο θέμα στις συνομιλίες του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μ. Ομπάμα, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Στέφανο Μάνο και όχι το θέμα του χρέους ή το προσφυγικό.

  Κατά τον κ. Μάνο η αναρρίχηση του κ. Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ τάραξε όσα εμείς, και πολλοί άλλοι στην Ευρώπη, θεωρούσαμε δεδομένα και γιαυτό το θέμα της εθνικής ασφάλειας μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα. Προτείνει μάλιστα να οργανωθεί αυτή η προσπάθεια και να υπάρξει ενότητα της πολιτικής ηγεσίας ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα.

  Τις απόψεις του ο Στέφανος Μάνος σχετικά με την επίσκεψη Ομπάμα τις κατέγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:    

  "Σε 4 ημέρες αναμένεται επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα. "Φοβού τους Δαναούς...." Διαδίδεται ότι οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στην ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους, στο Κυπριακό και στο Προσφυγικό. Ο πρόεδρος Ομπάμα θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον δικό μας Πρόεδρο (που φαντάζομαι ότι θα επωφεληθεί για να τον ενημερώσει για τους κινδύνους που διατρέχει η ανθρωπότητα από τον Μινώταυρο του Νεοφιλελευθερισμού) και φυσικά με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα.

  Αναγνωρίζω τη σημασία και των τριών θεμάτων που θα συζητηθούν. Με αντίστροφη σειρά όμως. Πρώτο το Προσφυγικό και τελευταίο το χρέος. Στη συζήτηση για το χρέος καλό είναι να παρίσταται ο κ. Στουρνάρας. Για να προσδώσει κάποια σοβαρότητα και θεσμική υπόσταση. Για το Κυπριακό έχω εκφράσει επανειλημμένως τις απόψεις μου. Διαφωνώ με τους στόχους της Κυπριακής και της Ελληνικής πολιτικής. Υποστηρίζω ότι το μακροχρόνιο συμφέρον των Ελληνοκυπρίων υπηρετείται με την διαίρεση της Κύπρου σε δύο ανεξάρτητα κράτη. Ιδεωδώς και τα δύο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Η αναρρίχηση του κ. Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ τάραξε όσα εμείς, και πολλοί άλλοι στην Ευρώπη, θεωρούσαμε δεδομένα. Η αμφίσημη στάση Τραμπ απέναντι στο ΝΑΤΟ, η πρόθεση του να ακυρώσει συμφωνίες της απερχόμενης κυβέρνησης (π.χ. με το Ιράν), η ανοχή απέναντι σε αυταρχικούς ηγέτες αλλάζουν τα δεδομένα της δικής μας ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  Δικαιολογείται να ανέβει η εθνική ασφάλεια στο πρώτο σκαλί των θεμάτων προς συζήτηση με τον πρόεδρο Ομπάμα. Να αφήσει ο πρωθυπουργός για τις επόμενες 4 μέρες τις άλλες ασχολίες του, το ποδόσφαιρο, το ΕΣΡ, τα ΜΜΕ, τους υπουργούς του και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα ζητήματα της εθνικής ασφάλειας.

  Ο περιορισμός των δαπανών περιόρισε ασφαλώς τις αμυντικές μας δυνατότητες καθώς δεν ήμασταν σε θέση να διατηρήσουμε μια ομαλή εφοδιαστική ροή. Είναι ενδεχόμενο να χρειαστεί να κάνουμε συμβιβασμούς δηλαδή να κάνουμε πράγματα που δεν θα κάναμε αν είχαμε επαρκείς δικούς μας πόρους. Προέχει όμως η εθνική μας ασφάλεια.

  Θέλω λοιπόν τις επόμενες 4 μέρες να προετοιμαστεί πυρετωδώς ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Άμυνας και τους επιτελείς του υπουργείου Άμυνας ώστε να παρουσιάσουν στον κ. Ομπάμα μια πρόταση που να μπορεί να δεχθεί και που θα ανεβάζει δύο κλικ τη δική μας ασφάλεια.

  Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να δεχθούμε την εγκατάσταση μιας ομάδας γρήγορης επέμβασης αποτελούμενης από ένα σχετικά μικρό αριθμό αμερικανών πεζοναυτών (300) στην Κρήτη ή αλλού με αντάλλαγμα την επιχειρησιακή αναβάθμιση του πολεμικού μας ναυτικού.

  Για την κατάσταση που διαμορφώνεται, την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, τα αιτήματα που μπορούν να τεθούν στους Αμερικανούς, ελπίζω να θελήσει ο πρωθυπουργός να ενημερώσει εγκαίρως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να ζητήσει τη συμπαράταξή του. Η πολιτική μας ηγεσία, ενωμένη εν προκειμένω, πρέπει να επωφεληθεί της επίσκεψης Ομπάμα για να εξαλείψει ή πάντως να περιορίσει τους νέους κινδύνους για την Εθνική μας Ασφάλεια που προκαλεί η πολιτική Τραμπ".

  favlos
  Μέλος

  #1
  12 Νοεμβρίου 2016, 17:40

  Ο κ. Μάνος κ όλοι μας πρέπει να δούμε κατάματα την πραγματικότητα.

  Αυτά που γράφονται για συνεννόηση του νυν πρωθυπουργού με τον νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ για προτάσεις Τσίπρα-Μητσοτάκη για την ασφάλεια της χώρας στον απερχόμενο Πρόεδρο της Αμερικής με κάποια ανταλλάγματα,απέχουν πολύ από την απλή πραγματικότητα.

  Εννοώ ότι παραβλέπεται η πλήρης ανικανότητα του νυν Πρωθυπουργού κ του επιτελείου του για οτιδήποτε,καθώς κ η αδυναμία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για οποιαδήποτε κίνηση πέρα απ'ότι υπαγορεύει η μέχρι τώρα πορεία του συνόλου των κομμάτων που κυβέρνησαν μέχρι τώρα μεταπολιτευτικά την Ελλάδα.

  Δηλαδή καμιά επαφή με την πραγματικότητα δεν έχουν όσοι περιμένουν τέτοιες ενέργειες από τους δύο κύριους πόλους της πολιτικής ζωής αλλά επιπλέον μας αποδεικνύουν ότι πέρασαν από την πολιτική κ δεν κατάλαβαν τίποτα ή κατάλαβαν κ συνεχίζουν την διαβουκόληση των μαζών συνειδητά χωρίς διακοπή.

  Και στην μια περίπτωση κ στην άλλη πρόκειται για επικίνδυνους πολιτικούς, χωρίς κανένα όφελος για τους πολίτες την Ελλάδας που οφείλουν να ζητούν πολιτική εκπροσώπηση αντάξια αυτών που θέλουν κ πιστεύουν για την χώρα κ σίγουρα δεν βρίσκεται σε αυτούς που προτείνουν αλλά και αυτούς που ψηφίζουν ομόφωνα το νόμο για το ΕΣΡ με απλές προφορικές διαβεβαιώσεις,ενώ έχουν στα χέρια τους δικαστική απόφαση που μπορούσε να οδηγήσει ακόμα κ σε εκλογές.

  Μιλάμε δηλαδή για συστημικά κόμματα που συμπλέουν,παρά το αντίθετο που προσπαθούν να μας πείσουν,ενώ παραμένει χωρίς πολιτική εκπροσώπηση ένα τεράστιο μέρος του εκλογικού σώματος που ζητάει τα αυτονόητα.


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 12/11/16, 06:57 pm

  Να καλέσουμε τον εξορκιστή (που είναι πάντα Έλληνας οπως στην ταινία,μπας κ γλυτώσουμε)  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 13/11/16, 11:31 pm

  favlos έγραψε:Σ. Μάνος: Η εθνική ασφάλεια να είναι προτεραιότητα στις συζητήσεις με Ομπάμα
  12 Νοεμβρίου 2016, 14:24


  Το θέμα της εθνικής ασφάλειας θα έπρεπε να είναι το πρώτο θέμα στις συνομιλίες του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μ. Ομπάμα, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Στέφανο Μάνο και όχι το θέμα του χρέους ή το προσφυγικό.

  Κατά τον κ. Μάνο η αναρρίχηση του κ. Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ τάραξε όσα εμείς, και πολλοί άλλοι στην Ευρώπη, θεωρούσαμε δεδομένα και γιαυτό το θέμα της εθνικής ασφάλειας μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα. Προτείνει μάλιστα να οργανωθεί αυτή η προσπάθεια και να υπάρξει ενότητα της πολιτικής ηγεσίας ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα.

  Τις απόψεις του ο Στέφανος Μάνος σχετικά με την επίσκεψη Ομπάμα τις κατέγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:    

  "Σε 4 ημέρες αναμένεται επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα. "Φοβού τους Δαναούς...." Διαδίδεται ότι οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στην ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους, στο Κυπριακό και στο Προσφυγικό. Ο πρόεδρος Ομπάμα θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον δικό μας Πρόεδρο (που φαντάζομαι ότι θα επωφεληθεί για να τον ενημερώσει για τους κινδύνους που διατρέχει η ανθρωπότητα από τον Μινώταυρο του Νεοφιλελευθερισμού) και φυσικά με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα.

  Αναγνωρίζω τη σημασία και των τριών θεμάτων που θα συζητηθούν. Με αντίστροφη σειρά όμως. Πρώτο το Προσφυγικό και τελευταίο το χρέος. Στη συζήτηση για το χρέος καλό είναι να παρίσταται ο κ. Στουρνάρας. Για να προσδώσει κάποια σοβαρότητα και θεσμική υπόσταση. Για το Κυπριακό έχω εκφράσει επανειλημμένως τις απόψεις μου. Διαφωνώ με τους στόχους της Κυπριακής και της Ελληνικής πολιτικής. Υποστηρίζω ότι το μακροχρόνιο συμφέρον των Ελληνοκυπρίων υπηρετείται με την διαίρεση της Κύπρου σε δύο ανεξάρτητα κράτη. Ιδεωδώς και τα δύο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Η αναρρίχηση του κ. Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ τάραξε όσα εμείς, και πολλοί άλλοι στην Ευρώπη, θεωρούσαμε δεδομένα. Η αμφίσημη στάση Τραμπ απέναντι στο ΝΑΤΟ, η πρόθεση του να ακυρώσει συμφωνίες της απερχόμενης κυβέρνησης (π.χ. με το Ιράν), η ανοχή απέναντι σε αυταρχικούς ηγέτες αλλάζουν τα δεδομένα της δικής μας ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  Δικαιολογείται να ανέβει η εθνική ασφάλεια στο πρώτο σκαλί των θεμάτων προς συζήτηση με τον πρόεδρο Ομπάμα. Να αφήσει ο πρωθυπουργός για τις επόμενες 4 μέρες τις άλλες ασχολίες του, το ποδόσφαιρο, το ΕΣΡ, τα ΜΜΕ, τους υπουργούς του και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα ζητήματα της εθνικής ασφάλειας.

  Ο περιορισμός των δαπανών περιόρισε ασφαλώς τις αμυντικές μας δυνατότητες καθώς δεν ήμασταν σε θέση να διατηρήσουμε μια ομαλή εφοδιαστική ροή. Είναι ενδεχόμενο να χρειαστεί να κάνουμε συμβιβασμούς δηλαδή να κάνουμε πράγματα που δεν θα κάναμε αν είχαμε επαρκείς δικούς μας πόρους. Προέχει όμως η εθνική μας ασφάλεια.

  Θέλω λοιπόν τις επόμενες 4 μέρες να προετοιμαστεί πυρετωδώς ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Άμυνας και τους επιτελείς του υπουργείου Άμυνας ώστε να παρουσιάσουν στον κ. Ομπάμα μια πρόταση που να μπορεί να δεχθεί και που θα ανεβάζει δύο κλικ τη δική μας ασφάλεια.

  Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να δεχθούμε την εγκατάσταση μιας ομάδας γρήγορης επέμβασης αποτελούμενης από ένα σχετικά μικρό αριθμό αμερικανών πεζοναυτών (300) στην Κρήτη ή αλλού με αντάλλαγμα την επιχειρησιακή αναβάθμιση του πολεμικού μας ναυτικού.

  Για την κατάσταση που διαμορφώνεται, την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, τα αιτήματα που μπορούν να τεθούν στους Αμερικανούς, ελπίζω να θελήσει ο πρωθυπουργός να ενημερώσει εγκαίρως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να ζητήσει τη συμπαράταξή του. Η πολιτική μας ηγεσία, ενωμένη εν προκειμένω, πρέπει να επωφεληθεί της επίσκεψης Ομπάμα για να εξαλείψει ή πάντως να περιορίσει τους νέους κινδύνους για την Εθνική μας Ασφάλεια που προκαλεί η πολιτική Τραμπ".

  favlos
  Μέλος

  #1
  12 Νοεμβρίου 2016, 17:40

  Ο κ. Μάνος κ όλοι μας πρέπει να δούμε κατάματα την πραγματικότητα.

  Αυτά που γράφονται για συνεννόηση του νυν πρωθυπουργού με τον νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ για προτάσεις Τσίπρα-Μητσοτάκη για την ασφάλεια της χώρας στον απερχόμενο Πρόεδρο της Αμερικής με κάποια ανταλλάγματα,απέχουν πολύ από την απλή πραγματικότητα.

  Εννοώ ότι παραβλέπεται η πλήρης ανικανότητα του νυν Πρωθυπουργού κ του επιτελείου του για οτιδήποτε,καθώς κ η αδυναμία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για οποιαδήποτε κίνηση πέρα απ'ότι υπαγορεύει η μέχρι τώρα πορεία του συνόλου των κομμάτων που κυβέρνησαν μέχρι τώρα μεταπολιτευτικά την Ελλάδα.

  Δηλαδή καμιά επαφή με την πραγματικότητα δεν έχουν όσοι περιμένουν τέτοιες ενέργειες από τους δύο κύριους πόλους της πολιτικής ζωής αλλά επιπλέον μας αποδεικνύουν ότι πέρασαν από την πολιτική κ δεν κατάλαβαν τίποτα ή κατάλαβαν κ συνεχίζουν την διαβουκόληση των μαζών συνειδητά χωρίς διακοπή.

  Και στην μια περίπτωση κ στην άλλη πρόκειται για επικίνδυνους πολιτικούς, χωρίς κανένα όφελος για τους πολίτες την Ελλάδας που οφείλουν να ζητούν πολιτική εκπροσώπηση αντάξια αυτών που θέλουν κ πιστεύουν για την χώρα κ σίγουρα δεν βρίσκεται σε αυτούς που προτείνουν αλλά και αυτούς που ψηφίζουν ομόφωνα το νόμο για το ΕΣΡ με απλές προφορικές διαβεβαιώσεις,ενώ έχουν στα χέρια τους δικαστική απόφαση που μπορούσε να οδηγήσει ακόμα κ σε εκλογές.

  Μιλάμε δηλαδή για συστημικά κόμματα που συμπλέουν,παρά το αντίθετο που προσπαθούν να μας πείσουν,ενώ παραμένει χωρίς πολιτική εκπροσώπηση ένα τεράστιο μέρος του εκλογικού σώματος που ζητάει τα αυτονόητα.

  H συνέχεια της συζήτησης :
  http://www.liberal.gr/forum/sxoliasmos_arthron/2016/S_Manos_I_ethniki_asfaleia_na_einai_proteraiotita_stis_suzitiseis_me_Ompama_.html


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 13/11/16, 11:42 pm

  μας κατέβασαν τα παντελόνια κ στην κυριολεξία οι Βόσνιοι,κάτι σώθηκε στο τέλος με την ισοπαλία

  Σημειολογικά την ώρα που κατέβαζε το παντελόνι του Έλληνα παίκτη ο Βόσνιος,έβλεπα στο laptop διαφήμιση με έναν άντρα που έβαζε μπουγάδα στο πλυντήριο κ ανησυχουσε για την σωστή δόση !

  Την ώρα που ανησυχούν οι ''άντρες'' για την σωστή δόση στο πλυντήριο,άλλοι άντρες που δεν ανησυχούν τους κατεβάζουν το παντελόνι


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 17/11/16, 01:33 am

  Υπάρχει ένα fundraising εδώ https://www.generosity.com/emergencies-fundraising/help-giannis-milagros-victoria-escape-venezuela για να φύγει ο άνθρωπος απο την κόλαση !
  ένα μικρό donation αρκεί

  Απόδραση από το σκοτάδι. Βοηθήστε μας να βγούμε στο φως

  http://www.liberal.gr/arthro/93894/apopsi/edo-benezouela/apodrasi-apo-to-skotadi-boithiste-mas-na-bgoume-sto-fos.html#.WCzqt0b7ML0.facebook  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 18/11/16, 02:49 pm

  favlos έγραψε:Υπάρχει ένα fundraising εδώ https://www.generosity.com/emergencies-fundraising/help-giannis-milagros-victoria-escape-venezuela για να φύγει ο άνθρωπος απο την κόλαση !
  ένα μικρό donation αρκεί

  Απόδραση από το σκοτάδι. Βοηθήστε μας να βγούμε στο φως

  http://www.liberal.gr/arthro/93894/apopsi/edo-benezouela/apodrasi-apo-to-skotadi-boithiste-mas-na-bgoume-sto-fos.html#.WCzqt0b7ML0.facebook
  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  fakou

  Αριθμός μηνυμάτων : 474
  Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από fakou Την / Το 19/11/16, 11:19 pm

  Ειδησεις που αγνοουμε και προσφερονται για ποικιλα συμπερασματα

  http://www.cnn.gr/money/tech/story/54551/to-kypriako-start-up-poy-eftase-stin-koryfi-toy-kosmoy-vid
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 20/11/16, 11:35 pm

  ΣΤΑΘΗΣ Ν. ΚΑΛΥΒΑΣ*
  Τι σημαίνουν όλα αυτά;
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ 18:16

  Γ​​ια την έκβαση των αμερικανικών εκλογών έχουν γραφτεί σχεδόν τα πάντα. Είναι προφανές πως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κομβικό γεγονός με παγκόσμιες προεκτάσεις. Αλλά ποιες ακριβώς είναι αυτές; Οπως συμβαίνει συνήθως σε παρόμοιες περιπτώσεις, η πολυμορφία και ασάφεια του φαινομένου συμβαδίζουν με την τάση των περισσότερων αναλυτών να απομονώνουν και να αναδεικνύουν τη μία διάσταση που τους ενδιαφέρει αγνοώντας αρκετές άλλες, εξίσου σημαντικές. Ας εξετάσουμε τις τρεις πιο δημοφιλείς και πειστικές ερμηνείες του φαινομένου.

  Η πρώτη ερμηνεία επικεντρώνεται στην οικονομία και εντοπίζει μια κραυγή απελπισίας και μια έκφραση λαϊκής αντίδρασης απέναντι στις σαρωτικές αλλαγές που έχει επιφέρει η παγκοσμιοποίηση στις ανεπτυγμένες βιομηχανικές κοινωνίες. Καθώς καταρρέουν οι παλιές βιομηχανίες και εξαφανίζεται η προοπτική μιας εξασφαλισμένης διά βίου εργασίας για μεγάλα στρώματα του πληθυσμού, αυξάνεται η δυσαρέσκεια, που εκδηλώνεται με την απόρριψη του «παλιού» πολιτικού προσωπικού.

  Η δεύτερη ερμηνεία είναι πολιτισμική και τονίζει τις τεκτονικές δημογραφικές αλλαγές που συμβαίνουν και τη βαθμιαία υποχώρηση των ομοιογενών εθνικών ταυτοτήτων που προκαλούν οι μαζικές μεταναστευτικές ροές. Η συνεχής αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης πολιτικών οντοτήτων που βασίζονταν έως τώρα για τη νομιμοποίησή τους στο αφήγημα της ταύτισης έθνους και κράτους, προκαλεί γενικευμένη και υπαρξιακή ανασφάλεια που σε κάποιες περιπτώσεις λαμβάνει τη μορφή φυλετικών τριβών ενώ σε άλλες αποκτά μια θρησκευτική επίφαση. Παντού όμως εκφράζεται ως φόβος απέναντι στον άλλο, τον ξένο, τον διαφορετικό· και κατ’ επέκταση, η αντίδραση στρέφεται και εναντίον των μορφωμένων και κοσμοπολίτικων φιλελεύθερων ελίτ, που θεωρούνται φιλικές προς αυτό το ρεύμα.

  Η τρίτη, τέλος, ερμηνεία αφορά την επικοινωνιακή διάσταση του φαινομένου και καταγράφει τις αλλαγές που έχει επιφέρει η διαδικτυακή επανάσταση. Το κυρίαρχο, έως πρόσφατα, μοντέλο μαζικής επικοινωνίας που εκπορευόταν από τον Τύπο και την τηλεόραση και λειτουργούσε ιεραρχικά και φιλτραρισμένα αντικαθίσταται σταδιακά με ένα καινούργιο, αποκεντρωμένο και αφιλτράριστο μοντέλο, που βασίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που μπορεί να είναι μεν πιο δημοκρατικό, αλλά ενθαρρύνει συγχρόνως την έκφραση και διάδοση ακραίων απόψεων και κατασκευασμένων, ψεύτικων γεγονότων.

  Τόσο στις αμερικανικές εκλογές όσο και στο βρετανικό δημοψήφισμα, είδαμε να εκφράζονται και οι τρεις αυτές δυναμικές και μάλιστα με συνδυασμένο τρόπο, έτσι ώστε να είναι πολύ δύσκολο, αν όχι σχεδόν αδύνατο, να τις ξεχωρίσει. Πρόκειται, δηλαδή, για τρεις διαστάσεις του ίδιου προβλήματος και όχι για τρεις εναλλακτικές ερμηνείες. Και όμως, στην παγκόσμια δημόσια συζήτηση οι διαστάσεις αυτές τείνουν να εμφανίζονται ως εναλλακτικές μεταξύ τους. Την πρώτη επιλέγουν κυρίως αριστεροί οικονομολόγοι όπως ο Thomas Piketty, τη δεύτερη συγγραφείς όπως ο Michel Houellebecq αλλά και ακροδεξιοί πολιτικοί, ενώ την τρίτη προκρίνουν αρκετοί κοινωνικοί επιστήμονες. Ομως η έμφαση σε μία και μόνο διάσταση του φαινομένου είναι παραπλανητική και τελικά συσκοτίζει. Η συζήτηση για τις ερμηνείες αυτές θα είχε περιορισμένο ενδιαφέρον εάν δεν μας επέτρεπε να προβληματιστούμε πάνω στο πώς μπορεί να «διορθωθεί το πρόβλημα». Και εδώ όμως, οι συνηθισμένες απαντήσεις ακολουθούν τις τρεις παραπάνω ερμηνείες. Κάποιοι προτείνουν οικονομικά μέτρα για τη δικαιότερη κατανομή του εισοδήματος, άλλοι υποστηρίζουν την επιστροφή στον προστατευτισμό και κάποιοι άλλοι τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών μέσω αυστηρών ελέγχων. Ομως, καμία από τις λύσεις αυτές δεν φαίνεται ιδιαίτερα πειστική και ο λόγος είναι απλός: το «πρόβλημα» δεν διορθώνεται γιατί απλούστατα η παγκοσμιοποίηση δεν αντιστρέφεται.

  Δεν αντιστρέφεται η οικονομική παγκοσμιοποίηση, γιατί η σύγχρονη βιομηχανική παραγωγή στηρίζεται σε σύνθετες, παγκοσμιοποιημένες γραμμές παραγωγής, άρα ο προστατευτισμός οδηγεί στην οικονομική παρακμή, αν όχι κατάρρευση. Επιπλέον, η οικονομική απορρύθμιση που παρατηρείται δεν είναι μόνο συνάρτηση του ελευθέρου εμπορίου αλλά (ιδίως) της τεχνολογικής επανάστασης που θα εξαφανίσει εκατοντάδες επαγγέλματα μέσα στα επόμενα χρόνια, όπως ακριβώς έγινε και με τη βιομηχανική επανάσταση τον 19ο αιώνα. Ούτε και αυτή αντιστρέφεται επομένως. Επιπλέον, δεν είναι δυνατό να ελεγχθεί η μαζική μετακίνηση πληθυσμών. Ο κανόνας της ανθρώπινης ιστορίας είναι η δημογραφική μεταλλαγή και όχι η δημογραφική σταθερότητα. Τέλος, η διαδικτυακή επανάσταση στην επικοινωνία είναι και αυτή μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει. Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαν να αντιστραφούν οι τάσεις αυτές θα ήταν μια τεράστια παγκόσμια καταστροφή, που θα οδηγούσε την ανθρωπότητα σε έναν νέο μεσαίωνα.

  Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά δεν είναι αυτό το πιο πιθανό σενάριο.

  Τι μπορεί να γίνει λοιπόν; Η απάντηση είναι πάνω-κάτω αυτό που συμβαίνει τώρα. Οι λαϊκιστικοί σπασμοί που ζούμε δεν είναι μόνο το σύμπτωμα των μεγάλων αλλαγών που συμβαίνουν γύρω μας αλλά και το βασικό συστατικό στοιχείο στη διαδικασία απορρόφησής τους από τις ύστερες βιομηχανικές δημοκρατίες. Είναι εκφράσεις δυσαρέσκειας, ανησυχίας και φόβου, αλλά συγχρόνως επιτρέπουν την απορρόφησή τους και την προσαρμογή του συστήματος. Οπως σε μια αεροπορική πτήση, οι αναταράξεις είναι αποπροσανατολιστικές, συχνά τρομακτικές και ενίοτε επικίνδυνες, αλλά δεν συνιστούν καταστροφή. Οι αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας είναι μέρος της πραγματικότητας, όχι το τέλος της.

  *Ο κ. Στάθης Ν. Καλύβας είναι καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Yale.


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  Archive

  Αριθμός μηνυμάτων : 100
  Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από Archive Την / Το 21/11/16, 09:35 pm  Μεσίστια η σημαία σήμερα στο κτίριο της Βουλής.
  Για τον πολίτη, πολιτικό, άνθρωπο με υποδειγματικό ήθος πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανοπουλο.

  paiktakos

  Αριθμός μηνυμάτων : 170
  Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από paiktakos Την / Το 22/11/16, 01:47 pm

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ…: Από την συνεδρίαση της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου 2016 θα ισχύσουν αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο πλαίσιο της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησής τους. Ειδικότερα, από τον Γενικό Δείκτη διαγράφονται οι μετοχές των Ελινόιλ, Reds και Flexopack ενώ εισάγονται οι ΑΣΚΟ, Profile και Revoil.
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 23/11/16, 02:03 pm

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ

  14 ο ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ & ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

  Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 11.00, στο ξενοδοχείο

  ELECTRA METROPOLIS ATHENS, Μητροπολεως 15, Σύνταγμα.

  ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

  ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ:

  «140 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ (1876-2016)

  Η διαχρονική συμβολή του στην Ελληνική Οικονομία»

  υγ
  Σύντομα κ το πλήρες πρόγραμμα


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει

  paiktakos

  Αριθμός μηνυμάτων : 170
  Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από paiktakos Την / Το 24/11/16, 09:59 am

  Νομίζω το ΠΡΟΦ μπορεί να δείξει κάτι! καλύτερη συμπεριφορἀ! Επίσης η UNIBIOS χρωστάει μία κινησούλα!!!!
  avatar
  AIAS198

  Αριθμός μηνυμάτων : 35
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/10/2013
  Ηλικία : 38
  Τόπος : ΣΑΛΑΜΙΝΑ

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από AIAS198 Την / Το 24/11/16, 12:03 pm

  Η ΠΡΟΦ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ,, ΚΑΙ Η ΕΛΣΤΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ
  avatar
  takis.venetos

  Αριθμός μηνυμάτων : 7054
  Ημερομηνία εγγραφής : 12/06/2013
  Ηλικία : 54
  Τόπος : Αγιος Νικολαος Κρητη

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

  Δημοσίευση από takis.venetos Την / Το 25/11/16, 05:18 pm

  Επρεπε να γραψει ο Ψυχαρης με στομφο για να αποκτησει σπουδαιοτητα η κατηγορια περι διαπλοκης της Ν.Δ; Δεν κυβερνησε μετα το μιζαδορικο ΠΑΣΟΚ; Δεν κατηγορηθηκαν βουλευτες του Καραμανλη για διαπλοκη; Τα ξεχναμε;
  Με τον Σαμαρα δεν λυσαξανε 42 βουλευτες της για τους ξενους στα Δ.Σ. στις τραπεζες/ Πειραιως; Φυκια υγειας τρωμε κ δεν αντιλαμβανομαστε την διαπλοκη τους με τις τραπεζες, δεκαετιες πριν; Αληθεια, τα δανεια των κομματων, λενε οτι μας τα εχουν φορτωσει κ αυτα στην πλατη μας, κ τα εχουν ''χωσει'' στο συνολικο χρεος των τραπεζων, που δεν ξεχναμε οτι ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ σε ΕΜΑΣ.
  Αλλα, ας μην πιασω ενα ενα τα περιστατικα της διαπλοκης xrii reeireei xrii reeireei xrii reeireei monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni xrhmap xrhmap xrhmap xrhmap xrhmap xrhmap xrhmap monimoni monimoni
  vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1   sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep sheepsheep ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - ΛΙΟΥΒΕΝΤΗ ΛΙΟΥΒΕΝΤΗ ΛΙΟΥΒΕΝΤΗ κ ας διαβασουμε του Ψυχαρη για Ν.Δ. Ειστε κακοβουλος κ εκδοτη, κακεντρεχης, ανθρωπος της διαπλοκης που σας παρεγκωνισαν μετα την χρονια εξυπηρετηση που τους κανατε. Οι βο-λευτες της ΝΔ ειναι εντιμοι κ εχουν ταχθει με την αληθεια απο τα γεννοφασκια τους.

  http://bankingnews.gr/bankingnews-questions-and-answers1/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82/item/274004-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B4-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AE%C2%BB.html
  avatar
  kouk

  Αριθμός μηνυμάτων : 411
  Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από kouk Την / Το 25/11/16, 08:17 pm

  takis.venetos έγραψε:Επρεπε να γραψει ο Ψυχαρης με στομφο για να αποκτησει σπουδαιοτητα η κατηγορια περι διαπλοκης της Ν.Δ; Δεν κυβερνησε μετα το μιζαδορικο ΠΑΣΟΚ; Δεν κατηγορηθηκαν βουλευτες του Καραμανλη για διαπλοκη; Τα ξεχναμε;
  Με τον Σαμαρα δεν λυσαξανε 42 βουλευτες της για τους ξενους στα Δ.Σ. στις τραπεζες/ Πειραιως; Φυκια υγειας τρωμε κ δεν αντιλαμβανομαστε την διαπλοκη τους με τις τραπεζες, δεκαετιες πριν; Αληθεια, τα δανεια των κομματων, λενε οτι μας τα εχουν φορτωσει κ αυτα στην πλατη μας, κ τα εχουν ''χωσει'' στο συνολικο χρεος των τραπεζων, που δεν ξεχναμε οτι ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ σε ΕΜΑΣ.
  Αλλα, ας μην πιασω ενα ενα τα περιστατικα της διαπλοκης xrii reeireei xrii reeireei xrii reeireei monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni monimoni xrhmap xrhmap xrhmap xrhmap xrhmap xrhmap xrhmap monimoni monimoni
  vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1 vo1vo1   sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep  sheepsheep ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - ΛΙΟΥΒΕΝΤΗ ΛΙΟΥΒΕΝΤΗ ΛΙΟΥΒΕΝΤΗ κ ας διαβασουμε του Ψυχαρη για Ν.Δ. Ειστε κακοβουλος κ εκδοτη, κακεντρεχης, ανθρωπος της διαπλοκης που σας παρεγκωνισαν μετα την χρονια εξυπηρετηση που τους κανατε. Οι βο-λευτες της ΝΔ ειναι εντιμοι κ εχουν ταχθει με την αληθεια απο τα γεννοφασκια τους.

  http://bankingnews.gr/bankingnews-questions-and-answers1/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82/item/274004-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B4-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AE%C2%BB.html


  εδω και καιρο αναφερεις και γραφεις τις δικες σου πολιτικες αποψεις
  σχεδον σε ολα συμφωνω μαζι σου
  αλλα κατι πρεπει να ψηφισουμε!!!!
  αφου ειναι ολα χαλια τι να κανουμε;
  νομιζω οτι χανεις το βασικο σκοπο ολων οσων ειναι στην ιδωτικη οικονομια!!!
  ποιος ειναι αυτος ; ;;; ειναι να φυγει ο συριζα!!!!
  δεν μας λες τι να κανουμε, αλλα μας λες συνεχεια με τον δικο σου τροπο τι να μην κανουμε!!!

  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 26/11/16, 02:31 am

  Apostolos Doxiadis
  10 ώρες ·
  ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ
  Πριν λίγες μέρες συνάντησα τυχαία στην Αγλλία έναν καθηγητή μεγάλου πανεπιστημίου, που ειδικεύεται στη forensic psychiatry--ας πούμε την ιατροδικαστική ψυχιατρική--και δουλεύει με φυλακές, νοσοκομεία, κ.α. Έχει εξ αυτού τεράστια εμπειρία σε πολλών λογιών παράξενες παθολογίες.
  Του είπα λοιπόν, χωρίς ονόματα, μια ιστορία: ένας άνθρωπος Α συναντάει έναν άνθρωπο Β, κάνουν μια δημόσια συζήτηση, και ο άνθρωπος Α αρχίζει μετά να μιλάει, στη γλώσσα του μεν, με την προφορά της γλώσσας του ανθρώπου Β δε, την οποία σημειωτέον, ξέρει ελάχιστα. Ποια είναι η διάγνωσή του;
  Ο καθηγητής με ρώτησε αν ο Α έχει μιλήσει σε άλλες περιπτώσεις με την προφορά της ξένης γλώσσας, ή είναι η μοναδική γνωστή φορά. Του είπα ότι ισχύει το δεύτερο. Μου είπε ότι κατά συνέπεια αποκλείουμε το FAS (Foreign Anccent Syndrome--Σύνδρομο Ξένης Προφοράς) καθώς αυτό θα ήταν γενικευμένο. Αντίθετα, μου λέει εδώ έχουμε μια παραλλαγή του "εφέ του χαμαιλέοντα", για ακραία παραδείγματα του οποίου με παρέπεμψε και στην ταινία του Γούντι Άλεν, "Zέλιγκ."
  To σύνδρομο στο παράδειγμα που του είπα, μου εξήγησε, δε δηλώνει νευρολογική ή άλλη βαρειά διαταραχή, αλλά είναι αντίδραση αδύναμης προσωπικότητας (Α) απέναντι σε μια ισχυρή (Β), που εκδηλώνεται με ασυναίσθητη μίμηση.
  Τον ρώτησα ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας προσωπικότητας σαν του Α, που μπορεί να εκδηλώσει σε τέτοιες περιστάσεις το "εφέ του χαμαιλέοντα". Mου είπε ότι στη βιβλιογραφία αναφέρονται κυρίως δυο: 1) χαμηλή αυτοεκτίμηση (που είναι άσχετη από το πόσο δείχνει εξωτερικά ο άνθρωπος ότι εκτιμά τον εαυτό του), 2) κατά κανόνα χαμηλός δείκτης νοημοσύνης


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 26/11/16, 02:34 am  Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο τμήμα Μηχ. Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διατμηματικό σεμινάριο με θέμα:
  « Διοίκηση σε περιόδους αβεβαιότητας: Ο ενεργειακός τομέας κατά τη μετάβαση στη μετα-πετρελαϊκή εποχή ». Μεταξύ των ομιλητών που προσκλήθηκαν στην εκδήλωση ήταν κι ο Πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), Στάθης Τσοτσορός, προκειμένου να μιλήσει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές για την κλιματική αλλαγή και την ενέργεια.
  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ωστόσο, εισέβαλαν βιαίως κουκουλοφόροι, μέλη της ομάδας «Τερμίτες», οι οποίοι φωνάζοντας συνθήματα κατά του καπιταλισμού, πέταξαν μπογιές περιλούζοντας τον κ. Τσοτσορό, όπως και τον Λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Σταμπουλή, που είχε καλέσει τον κ. Τσοτσορό στο μάθημά του, αλλά και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργο Πετράκο προκαλώντας ένταση στο χώρο και αναστάτωση στους παρευρισκομένους, πολλοί από τους οποίους ήταν και απλοί πολίτες.


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 28/11/16, 10:18 pm

  Ο Κάστρο φεύγει, ο Τσίπρας έρχεται;

  http://www.liberal.gr/forum/sxoliasmos_arthron/2016/O_Kastro_feugei_o_Tsipras_erchetai.html


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει

  paiktakos

  Αριθμός μηνυμάτων : 170
  Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από paiktakos Την / Το 29/11/16, 04:25 pm

  ΜΕΙΟΝ -11% η ΒΙΟΣΚ αλλά μόνιμος αγοραστής για χιλ. τμχ στα 0,1460 ευρώ (πριν μερικές εβδομάδες δεν άνοιγε στο…0,0700)
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 30/11/16, 12:21 pm

  H ομιλία του Σωκράτη Λαζαρίδη (CEO της ΕΧΑΕ-ATHEX GROUP ) στο Συνέδριο του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου,από τις καλύτερες του που έχω παρακολουθήσει
  Εϊναι στο 7:05 του βίντεο  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει

  leftos

  Αριθμός μηνυμάτων : 52
  Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από leftos Την / Το 01/12/16, 08:18 am

  Χρόνια καλά και δημιουργικά στον φίλο μας το Νίκο. Πάντα γερός να μας μορφωνεις.
  avatar
  favlos
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 5047
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

  Απ: Δημόσια συζήτηση για (Μοχλευμένο) Χρηματιστήριο Αθηνών

  Δημοσίευση από favlos Την / Το 01/12/16, 12:56 pm

  leftos έγραψε:Χρόνια  καλά και δημιουργικά  στον φίλο μας το Νίκο.  Πάντα γερός να μας μορφωνεις.

  φίλε leftos τι μνήμη έχεις ?

  Wink

  xtxt


  _________________
  www.nepof.eu
  Τα πάντα ρει

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 13/12/18, 01:10 am